HUOM! TIEDOTE (Päivitetty 25.5.2021) 

Valitettavasti edelleen korona pandemia meitä kiusaa läsnäolollaan, mutta toivottavasti se saadaan pian aisoihin. Tällä hetkellä terapioita pystytään toteuttamaan läsnäoloterapioina, mutta seuraan koko ajan valtakunnallisia tiedotteita aiheeseen liittyen ja toimin niiden mukaisesti sekä aina niin, että turvallisuus näkökulma otetaan tarkasti ja hyvin huomioon.

On tärkeää muista hyvä hygienia. Kädet pestään ennen terapiaa ja terapian jälkeen, sekä terapeutti että asiakas. Terapeutti huolehtii asiakkaan käsien pesusta. Lisäksi käytössä käsidesi. Terapioissa käytän maskia ja seuraan aktiivisesti aiheeseen liittyviä tiedotteita, suosituksia ja määräyksiä ja noudatan niitä työssäni. Kaikki terapiassa käytettävät välineet desinfioin jokaisen asiakkaan jälkeen. 

 

On tärkeää, ettei terapiaan tulla, jos on pieniäkään flunssankaltaisia oireita (kuten nuha, yskä, kurkkukipu, kuume jne.) joko terapeutilla, asiakkaalla tai asiakkaan perheenjäsenellä. 

On syytä varautua myös siihen, että terapioihin tulee hyvin todennäköisesti normaalia enemmän peruutuksia puolin ja toisin.

Toivotaan, että pystytään tehokkaiden varotoimenpiteiden ansiosta jatkamaan läsnäoloterapioita.

Olkaa ihmeessä yhteydessä, jos jokin asia mietityttää!🙂

Terveisin, Hanna 

 

Tarjoan toiminta- ja ratsastusterapiaa Kainuun alueella. Palveluntarjoajana toimii toiminta- ja ratsastusterapeutti -SRT® Hanna Huttunen. Toimintaterapia toteutuu pääosin asiakkaan arkiympäristössä kuten kotona, koulussa tai päiväkodissa. Lisäksi on mahdollista toteuttaa toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä Kajaanissa Horisontissa, terveyden ja hyvinvoinnin keskuksessa. Ratsastusterapiat toteutuvat Vuokatin ratsastuskoulussa. Toteutan ratsastusterapiaa toimintaterapeuttisessa viitekehyksessä.

Toteutan lasten, nuorten ja aikuisten yksilöllistä toiminta- ja ratsastusterapiaa. Minulla on sopimukset Kelan kanssa vuosille 2019-2021 (vaativa lääkinnällinen kuntoutus) sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän kanssa vuosille 2018-2021. Kuntoutuksessa noudatetaan Kelan avoterapiastandardia. Olen kiinnostunut neuvottelemaan myös muiden tahojen kanssa kuntoutuksen järjestämisestä. Tulen myös mielelläni kertomaan toiminta- ja ratsastusterapian erilaisista mahdollisuuksista kuntoutuksessa.

Ole ihmeessä yhteydessä!

Puhelin: 044 3592119

Ratsastusterapian käyntiosoite: Vuokatin ratsastuskoulu, Haapalanlahdentie 14, Sotkamo

Postitusosoite: Toiminta- ja ratsastusterapia Hanna Huttunen, Rantaniityntie 5 B, 88610 Vuokatti

Sähköposti: hanna.huttunen@vuokatti.net tai hanna.hanninen81@gmail.com

Löytyy myös facebookista nimellä toiminta- ja ratsastusterapia Hanna Huttunen.