HUOM! Korona-epidemian vuoksi toimintaterapiat toteutuvat mahdollisuuksien mukaan etäterapioina. Läsnäoloa vaativaa toimintaterapiaa en tällä hetkellä toteuta. Ratsastusterapiat ovat pääsääntöisesti tauolla, muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Seuraan jatkuvasti hallituksen, KELAn ja THL:n tiedotteita ja niiden mukaan päätän kuinka toimin. KELA:n suositus on se, että terapiat toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäterapioina ja tässä tilanteessa palveluntuottajaa ei velvoiteta toteuttamaan läsnäoloa vaativaa terapiaa. Kelan ohjeen mukaan jos palveluntuottaja ei toteuta kuntoutuspalvelua ollenkaan epidemian aikana, asiakas voi valita toisen palveluntuottajan. Toivotaan, että normaali arki palautuisi mahdollisimman pian! Tällaisessa tilanteessa perusarkea osaa arvostaa eri tavoin kuin ennen. Toivon kaikille paljon voimavaroja tästä tilanteesta selviämiseen. (Päivitetty 8.5.2020) 

Tarjoan toiminta- ja ratsastusterapiaa Kainuun alueella. Palveluntarjoajana toimii toiminta- ja ratsastusterapeutti -SRT® Hanna Huttunen. Toimintaterapia toteutuu pääosin asiakkaan arkiympäristössä kuten kotona, koulussa tai päiväkodissa. Lisäksi on mahdollista toteuttaa toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä Kajaanissa Horisontissa, terveyden ja hyvinvoinnin keskuksessa. Ratsastusterapiat toteutuvat Vuokatin ratsastuskoulussa. Toteutan ratsastusterapiaa toimintaterapeuttisessa viitekehyksessä.

Toteutan lasten, nuorten ja aikuisten yksilöllistä toiminta- ja ratsastusterapiaa. Minulla on sopimukset Kelan kanssa vuosille 2019-2020 (vaativa lääkinnällinen kuntoutus) sekä Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän kanssa vuosille 2018-2021. Kuntoutuksessa noudatetaan Kelan avoterapiastandardia. Olen kiinnostunut neuvottelemaan myös muiden tahojen kanssa kuntoutuksen järjestämisestä. Tulen myös mielelläni kertomaan toiminta- ja ratsastusterapian erilaisista mahdollisuuksista kuntoutuksessa.

Ole ihmeessä yhteydessä!

Puhelin: 044 3592119

Ratsastusterapian käyntiosoite: Vuokatin ratsastuskoulu, Haapalanlahdentie 14, Sotkamo

Postitusosoite: Toiminta- ja ratsastusterapia Hanna Huttunen, Rantaniityntie 5 B, 88610 Vuokatti

Sähköposti: hanna.huttunen@vuokatti.net tai hanna.hanninen81@gmail.com

Löytyy myös facebookista nimellä toiminta- ja ratsastusterapia Hanna Huttunen.